○کارخانه ضدعفونی خشکبار با استفاده از پلاسما در رفسنجان افتتاح شد

نوامبر 16, 2024
34 بازدید

کارخانه ضدعفونی خشکبار با استفاده از پلاسما در رفسنجان افتتاح شد ●با حضور پیمان فلسفی و دیگر نمایندگان مجلس، معاون رئیس جمهور و وزیر جهادکشاورزی کارخانه ضدعفونی و آفت زدایی از خشکبار به ویژه پسته با استفاده از دانش هسته و تکنولوژی پلاسما در رفسنجان افتتاح شد. ○خشکبار دسته وسیعی از مواد غذایی با رطوبت […]

کارخانه ضدعفونی خشکبار با استفاده از پلاسما در رفسنجان افتتاح شد

●با حضور پیمان فلسفی و دیگر نمایندگان مجلس، معاون رئیس جمهور و وزیر جهادکشاورزی کارخانه ضدعفونی و آفت زدایی از خشکبار به ویژه پسته با استفاده از دانش هسته و تکنولوژی پلاسما در رفسنجان افتتاح شد.

○خشکبار دسته وسیعی از مواد غذایی با رطوبت کم و ارزش غذایی بالا هستند که جهت سالم سازی آن ها عموما از فرایند دیگری استفاده نمی شود.

○میکروارگانیسم های موجود بر روی این محصولات به ویژه کپک ها و سموم تولیدی توسط آن ها یکی از مهم ترین معضلات در این صنعت است.

○استفاده از تکنولوژی نوین پلاسما در این حوزه به عنوان تکنیکی ساده، ارزان و غیر حرارتی می تواند راه گشای بسیار خوبی در کاهش بار میکروبی و نابودی سموم باشد.

برچسب‌ها: