در نشست فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر با حضور وزیر جهادکشاورزی، معاونین، رؤسای اصناف و اتحادیه های کشاورزی و عشایری؛ تقویت جایگاه کشاورزی در جامعه؛ قدردانی وزیر جهاد کشاورزی از فراکسیون کشاورزی/۴۳ حکم مهم کشاورزی و عشایری در برنامه هفتم پیشرفت؛ مسئولیت سنگینی که باید دنبال شود/کشاورزی دچار عقبماندگی تاریخی است، سیاستگذاران توجه کنند! […]
در نشست فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر با حضور وزیر جهادکشاورزی، معاونین، رؤسای اصناف و اتحادیه های کشاورزی و عشایری؛
تقویت جایگاه کشاورزی در جامعه؛ قدردانی وزیر جهاد کشاورزی از فراکسیون کشاورزی/۴۳ حکم مهم کشاورزی و عشایری در برنامه هفتم پیشرفت؛ مسئولیت سنگینی که باید دنبال شود/کشاورزی دچار عقبماندگی تاریخی است، سیاستگذاران توجه کنند!
تقویت جایگاه کشاورزی در جامعه؛ قدردانی وزیر جهاد کشاورزی از فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر
“نوری قزلجه”، وزیر جهاد کشاورزی، در نشست فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر که با حضور هیئت رئیسه و اعضای فراکسیون، معاونین وزیر، رؤسای اصناف و اتحادیههای کشاورزی و عشایری برگزار شد، اظهار داشت:
تاکنون فراکسیونی جامع و فراگیر در حوزه کشاورزی شکل نگرفته بود. این موضوع نشاندهنده اهمیت بخش کشاورزی است و حضور تمامی ذینفعان و فعالان این حوزه، گواهی بر جایگاه رو به رشد کشاورزی در جامعه است.
وزیر جهادکشاورزی ضمن ابراز خرسندی و قدردانی از تلاشهای اعضای فراکسیون و پیشگام شدن به تشکیل آن، تقدیر نمود و افزود:
«ما نیز از این حرکت استقبال میکنیم و امیدواریم این نشست زمینهای برای پیشبرد هرچه بیشتر بخش کشاورزی باشد.»
فلسفی، رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس: ۴۳ حکم مهم کشاورزی و عشایری در برنامه هفتم پیشرفت؛ مسئولیت سنگینی که باید دنبال شود
پیمان فلسفی: اجرای ۴۳ حکم کلیدی کشاورزی و عشایری باید به نتایج ملموس برای مردم منجر شود
دکتر پیمان فلسفی، رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس شورای اسلامی، در نشست این فراکسیون که با حضور وزیر جهاد کشاورزی، معاونین، رؤسای اصناف و اتحادیههای کشاورزی و عشایری برگزار شد، بر ضرورت اجرای ۴۳ حکم مهم حوزه کشاورزی و عشایری در برنامه هفتم پیشرفت تأکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت این احکام در امنیت غذایی و توسعه پایدار بخش کشاورزی و عشایری، اظهار داشت:
“۴۳ حکم بسیار مهم در این حوزه در برنامه هفتم گنجانده شده که در هشت محور اصلی تعریف شدهاند. این احکام مسئولیتهای سنگینی را بر دوش بخش اجرایی و سیاستگذاران کشور گذاشته و انتظار میرود نتایج آن در زندگی مردم نمایان شود.”
وی محورهای اصلی این احکام را شامل، ارتقای تولید دانشبنیان در محصولات کشاورزی، توسعه زنجیره ارزش، سلامت و ایمنی محصولات کشاورزی و غذایی، نظاممند کردن تولید و بهرهبرداری پایدار از منابع طبیعی، بهبود ساختار بازار محصولات کشاورزی
تأمین مالی کشاورزی، هدفمند کردن سیاستهای حمایتی در بخش کشاورزی دانست و با تأکید بر اینکه نتایج این اقدامات نهتنها به نفع کشاورزان و تولیدکنندگان، بلکه مستقیماً در سفره مردم نیز دیده خواهد شد، خاطرنشان کرد:
“کشاورزی تنها به کشاورزان و عشایر مربوط نمیشود، بلکه تأثیر مستقیم آن را در تأمین امنیت غذایی مردم شاهد هستیم. اجرای صحیح این برنامهها میتواند به بهبود وضعیت تولید، عرضه و دسترسی عادلانه به محصولات کشاورزی منجر شود.”
رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر همچنین با اشاره به اهمیت نظارت بر اجرای این احکام افزود:
“امیدواریم با همکاری تمامی مسئولان و نمایندگان، این فراکسیون بتواند به شکل فعال و پویا مسیر تحقق این اهداف را هدایت کند و به مطالبه جدی مردم در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی پاسخ داده شود.”
فلسفی، رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس: کشاورزی دچار عقبماندگی تاریخی است، سیاستگذاران توجه کنند!
“دکتر پیمان فلسفی”، رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر در مجلس شورای اسلامی در نشست این فراکسیون با حضور”نوری قزلجه”، وزیر جهادکشاورزی، معاونین، رؤسای اصناف و اتحادیه های کشاورزی و عشایری با اشاره بر عقب ماندگی تاریخی در بخش کشاورزی کشور بر لزوم برقراری یک انقلاب کشاورزی در کشور تأکید کرد و آن را از اهداف اصلی شکل گیری فراکسیون دانست.
نظرات